NEM MINDEN COACH , AMI FÉNYLIK!

Manapság mindenki online edző. Mindenki mentális tréner. Ehhez elég akár egy egynapos képzést elvégezni (vagy még azt se) és az ember kaphat egy papírt arról, hogy ő érdemben tud támogatni másokat. Szerintem óriási felelősség másoknak tanácsot, útmutatást adni, főleg, ha egy másik ember egészségéről, testi épségéről, életéről van szó. Ezt mindig szem előtt kell tartani és csak jól átgondolt, megfontolt, tudományosan igazolt tanácsokat és átélt tapasztalatokat átadni. Mindegy, hogy ezt egy kávézó asztalánál ülve vagy a világ túlsó feléről tesszük. Távolról is lehet érdemben segíteni (az ésszerűség határait betartva), feltéve, ha a kooperáció mögött van tudás, akarat és valódi tartalom. Gyakran megkeresnek olyanok akik messze vannak, de érdemi segítségre szorulnak. Támogattam már olasz kezdőt, budapesti otthon edzőt, vidéki versenyzőt segítettem élete első dobogójához, Afganisztáni katonát erő és izom megszerzéséhez. Az ő számukra alakítottam ki egy olyan online szerkezetet, ami valóban hasznos információkat ad, mellette természetesen én is segítek mindenben. Online edzésterv, folyamatos kapcsolat, szakmai segítség, hogy Neked csak az edzésre kelljen koncentrálnod. A Complex csomagot választva három edzésedet online tartom meg élőben!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az online coaching nálam három részből áll. Az egyik egy általam összegyűjtött írott tudásanyagot, általam készítet videó anyagot, valamint az én közvetlen segítségemet foglalja magába.

Az egyik a “Táplálkozás zsebciklopédiája” a másik az “Edzés zsebciklopédiája” nevet viseli. Mindkét anyagot folyamatosan bővítem és külön hozzáféréssel elérhető az oldalon.

A videók nyújtási technikákat, gyakorlatok helyes végrehajtását mutatnak be, valamint egyéb anyagok is megtalálhatók.

A kvalitásaimat lásd a RÓLAM menüpont alatt :)

Mint minden esetben, segíteni csak úgy tudok, ha megfelelő mennyiségű információ áll rendelkezésemre, így első körben részletes beszélgetésből, majd személyre szabott tanácsokból áll. Ezt követően csinálhatunk edzéstervet vagy lőhetjük be a makronutrienseket az étrendedhez, ha pedig sérülésről van szó, irányt mutathatok. Az együttműködés ideje alatt minden nap rendelkezésre állok, hogy megválaszoljam a kérdéseket, igyekszem minden téren segítségedre lenni.

Természetesen, az is és minden más amire szükséged lehet, de betartva a kompetencia határaimat.

Nem. Ha csak az edzésben segítenék és nem tudnék tudnék hasznos, megfelelő tanácsokat adni az étkezésre, pihenésre, hozzállásra rossz mentor lennék. Amennyiben szükséges és kikérik a véleményem az magánéleti problémákról is mondok véleményt, de még a legbölcsebb tanács is lehet rossz, így ilyen esetekben mindig nagyon körültekintő vagyok és inkább az aspektusokat világítom meg, ahelyett, hogy megmondanám szerintem mit kellene dönteni.

Igen, a “Táplálkozás zsebciklopédiája” külön is elérhető. Nagyon hasznosnak tartom mindkettőt.

RÓLAM MONDTÁK

post2 Jó hangulatú, változatos edzések, melyekre lustaságom ellenére is szívesen járok. Másnap rendszeresen érzem, hogy olyan izmokat mozgattam meg, melyek létezéséről korábban nem is tudtam. Nem ritka, hogy úgy térek haza, testem szinte megsemmisült, és tudom, hogy ettől tudok fejlődni. Amit magamtól nem tudnék megtenni a fejlődés érdekében, azt Gábor segítségével sikerül megtennem.
– Dusik Máté

“Szeretném elsősorban megköszönni, hogy a szakmai tudásoddal rátereltél egy olyan útra amivel visszatérhetek a régi önmagamhoz. A történetem dióhéjban annyi, hogy több hónapja küzdök szédüléssel és erős tikkeléssel edzések közben és emiatt nem tudtam végig vinni az edzéseimet. Kardiológus és neurológus után fordultam Gáborhoz. Hála Gábor szakmai tanácsainak rátértem a gyógyulás útjára. Hatalmas hála és köszönet érte.”
– Gombos Ferenc

 “Számomra nagyon fontos, hogy az edzés alkalmával érezzem, hogy olyankor az edzés a lényeg amit Gábor mellett teljes mértékben átélhetek mivel szívét, lelkét beleadja, így motiválva minket az edzés folytatására.”– Klemen Alexandra

Gábor segített rendbe rakni a derekam. Neki is köszönhetem, hogy újra edzhetek. Utólag már bánom, hogy nem kerestem hamarabb.
– Boruzs Bence

“Gábor figyelmes és naprakész, tudását kiapadhatatlan tudásszomjának is köszönheti. Ez igen ritka a hazai edzők körében. Az egészségre nagyon figyel, ezért az emberi szervezetre ártalmas edzéseket biztosan nem végeztet. Egy könyöktörést követően neki köszönhetem, hogy újra ki tudom nyújtani a karomat!”
– Vánkos Attila

“Tavaly ősszel kerestem fel először Gábort rehabilitációs céllal. Akkor már közel egy éves volt a sérülésem (bokaszalagszakadás és ennek “melléksérüléseként” kialakult achilles ínszalag gyulladás) ami a mindennapi tevékenységeket is kellemetlenné tette, estére már akkor is megfájdult a lábam, ha nem sportoltam semmit. Főállásban profi kézilabda játékvezető vagyok, a mérkőzéseken pedig folyamatos bokafájdalommal kellett küszködnöm, ami erősen rontotta a teljesítőképességemet fizikálisan és mentálisan egyaránt. Már az állapotfelmérés során néhány rövid gyakorlattal javítottunk a bokám majd jött a rehabilitáció. A rehab és az ahhoz kapcsolódó gyógytorna mellett személyi edzésre is elkezdtem járni, ahol nagyon jó hangulatban, baráti kapcsolatot kialakítva zajlanak az edzések, teljesen a vendég igényeihez mérten. Fél év elteltével a bokám tökéletes, de még mindig foglalkozunk vele az edzéseken, mivel a prevenció nagyon fontos a sportolóknál. Bárkinek ajánlom, aki sérülésből lábadozik, vagy csak a formáján szeretne javítani, egyértelműen a legjobb választás! 😉”
– Szedmák Márton