A JÁRVÁNY ALATT SEM SZABAD LEÁLLNI

Ha valamire megtanít minket ez a pandémia (azon kívül, hogy milyen törékeny az életvitelünk) az az, hogy mennyire fontos az immunrendszerünk és fittségünk. A COVID vírussal szemben jelenleg csakis az immunrendszer adhat segítséget, az pedig mára tudományos tény, hogy az edzett izomzattal rendelkezők szervezete is erősebb a betegségekkel szemben, valamint, hogy komoly betegség esetén rendkívül sokat számít, mennyire is vagyunk edzettek, mekkora mennyiségű túlsúllyal rendelkezünk. Éppen ezért fogadom meglévő és új klienseim az erre kialakított XVI. kerületi studiómban szinte a hét minden napján, melynek során közösen dolgozunk az elérni kívánt célokon, legyen az akár az erősödés vagy egy szétnyílt hasizom tornája.

PRIVÁT EDZŐTEREM

A fűtött, privát stúdióban tartok a lezárás ideje alatt személyi edzéseket, valamint itt történik a rehabilitációs kezelések zöme.

  • Futópad
  • Kombinált gép (fekvenyomás, tárogatás, lehúzások, láb hajlítások, etc.)
  • Tolódzkodó és húzódzkodó állvány
  • Olimpiai és francia rúd tárcsákkal, fogantyúk és kötelek
  • Step padok, jump box, BOSU, hengerek, kettlebellek, jóga kockák, jóga tégla, mobility golyók, medicin labda, fitnesz matracok, kézi súlyzók simák és tárcsásak, szalagok, bandek, ugráló kötelek, guruló fekvőtámasz keret, haskerék, fitball, etc.

COVID MEGELŐZÉS

Természetesen első a kliens biztonsága, így az edzéseket kérésre akár maszkban, kötelező távolságot betartva is lefolytathatjuk. A studióban lévő felszerelések rendszeresen fertőtlenítve vannak, lényegében érintkezés nélkül is megoldható az edzések lebonyolítása.

“Augusztus óta járok Gáborhoz személyi edzésre. Már a legelső találkozáskor alapos, felkészült, korrekt szakembernek ismertem meg. Véleményem azóta sem változott. Az edzések előtt mindig tájékozódik az állapotomról, ha problémát jelzek, igyekszik megtalálni a megoldást, és az edzéseket is naprakészen ehhez igazítja. Nyaki csigolya és gerincsérvem is van. Gábor professzionális tudásának köszönhetően, minden edzésen biztonságban érzem magam. Apró lépésekben haladunk, mert erre van szükség. Az állapotom és közérzetem folyamatosan javul, már érzem az edzések pozitív hatását. Sok munka van még hátra, de Gábor folyamatosan motivál, tanít, így mindig nagy várakozással tekintek a következő edzésre. Minden eddigi segítséget nagyon köszönök, szívesen ajánlom őt másnak is.”

Sárvári Gizi, 30, Budapest

“Tavaly ősszel kerestem fel először Gábort rehabilitációs céllal. Akkor már közel egy éves volt a sérülésem (bokaszalagszakadás és ennek “melléksérüléseként” kialakult achilles ínszalag gyulladás) ami a mindennapi tevékenységeket is kellemetlenné tette, estére már akkor is megfájdult a lábam, ha nem sportoltam semmit. Főállásban profi kézilabda játékvezető vagyok, a mérkőzéseken pedig folyamatos bokafájdalommal kellett küszködnöm, ami erősen rontotta a teljesítőképességemet fizikálisan és mentálisan egyaránt. Már az állapotfelmérés során néhány rövid gyakorlattal javítottunk a bokám majd jött a rehabilitáció. A rehab és az ahhoz kapcsolódó gyógytorna mellett személyi edzésre is elkezdtem járni, ahol nagyon jó hangulatban, baráti kapcsolatot kialakítva zajlanak az edzések, teljesen a vendég igényeihez mérten. Fél év elteltével a bokám tökéletes, de még mindig foglalkozunk vele az edzéseken, mivel a prevenció nagyon fontos a sportolóknál. Bárkinek ajánlom, aki sérülésből lábadozik, vagy csak a formáján szeretne javítani, egyértelműen a legjobb választás! 😉”

Szedmák Márton, Budapest
“Elindultunk tehát egy rögös úton. Már néhány alkalom után is nagyon bizakodó vagyok. S nem alaptalanul!Az első edzésen átvett nyújtási és hengerezési technikák már akkor hétvégén nagy hasznomra voltak! Egy bicikli túra után rettenetesen begörcsölt a combom. Ha előzőleg Gáborral nem vesszük végig a módokat, azt hiszem nem álltam volna lábra többet. A következő edzésen aktiváltuk a farizmokat. Elsőre roppant viccesen hangzott. Soha eszembe sem jutott, hogy egy széken ülő pozícióból ne a combom igénybevételével álljak fel. De működött! S igazi jelentőségét szintén egy hétvégi program mutatta meg. Kirándulásnál azt vettem észre, hogy van fenekem. Ami eddig csak úgy volt… különösebb érzet nélkül, az most valahogy életre kelt. Egy alkalom is elég volt arra, hogy a farizom létezése tudatosuljon. Séta közben vagy a mosogatónál állva… És még nem az erősítésről beszélünk, csak az érzékelésről.”
Puskás Andrea, 58, Budapest
“Kezelésre mentem hozzá, fájt a hátam. Jó, igazából mindenem. Sikerült úgy fellazitani a kis mini izmaimat, hogy a sportom gyakorlatainak a kivitelezése sokkal hatékonyabb tud lenni. A fájdalmaim megszűntek. Nagyon jó szakembernek tartom edzőként is. Roppant lelkiismeretes, oda figyel a kliensre. Egy kis csoda 😊
Szilágyi Katalin, Budapest

“Az elején kicsit szkeptikus voltam. Volt olyan személyi edzőm, aki az elején megcsinálta a felmérést, aztán csak súlyokat emeltetett velem. Látom, érzem, hogy odafigyelsz. Kicsit attól is tartottam, hogy lassú lesz nekem ez a tempó, de ez nincs így. Érzem, hogy segítenek a gyakorlatok, amiket végzünk. A leglátványosabb javulás a vádlimnál történt. Hosszú hetek óta fájt egy ponton a vádlim és a térdhajlat alatt. Ezt a hengerezéssel, nyújtással mára teljesen megszüntetted. 🙂
Érzem azt is, hogy a derekam, ami gyenge pontom, a core gyakorlatoknak vagy az izmok mobilizációjának következményeként sokkal stabilabb. Semmi fájdalomérzet nincs. A labdát, mióta megismertetted velem, csodaszernek tartom 😀
Értem, hogy nem kell mindig brutál izomláznak lenni ahhoz, hogy az izmaim rendesen dolgozzanak 🙂

Végh Ildikó, Budapest
“Nagyon örülök, hogy rátaláltam Gáborra. Császármetszés után 4 hónappal kerestem fel, szétnyílt hasizommal, illetve azzal a céllal, hogy erősítsem magam az aktív kisfiam igényeinek megfelelően. Gábor remek szakember, rendkívül türelmes, figyelmes. A hasizmom már csak szűk egy ujjnyira van nyitva (bő 3 ujjnyiról indultunk), és sokat erősödtem, nem utolsó sorban fogytam is 🤗 Köszönöm a sok segítséget, szívből ajánlom minden kismamának (IS)!”
Sződi Mónika, Budapest

Szeretném elsősorban megköszönni, hogy a szakmai tudásoddal rátereltél egy olyan útra amivel visszatérhetek a régi önmagamhoz. A történetem dióhéjban annyi, hogy több hónapja küzdök szédüléssel és erős tikkeléssel edzések közben és emiatt nem tudtam végig vinni az edzéseimet. Kardiológus és neurológus után fordultam Gáborhoz. Hála Gábor szakmai tanácsainak rátértem a gyógyulás útjára. Hatalmas hála és köszönet érte.”

Gombos Ferenc

“Gábor segített rendbe rakni a derekam. Neki is köszönhetem, hogy újra edzhetek. Utólag már bánom, hogy nem kerestem hamarabb.”

Boruzs Bence, 26, Budapest
“Gábor figyelmes és naprakész, tudását kiapadhatatlan tudásszomjának is köszönheti. Ez igen ritka a hazai edzők körében. Az egészségre nagyon figyel, ezért az emberi szervezetre ártalmas edzéseket biztosan nem végeztet. Egy könyöktörést követően neki köszönhetem, hogy újra ki tudom nyújtani a karomat!”
Vánkos Attila, 35, Budapest

“Több fájdalommal eltelt hét után találtam Gáborra. Nagyon fájt a jobb vállam és lapockám, kisugárzott a jobb karba is, amit erőteljes zsibbadás kisért ujjhegyig. Gábor segítségével sikerült ezt mára teljesen megszüntetni. Sőt!! Kérésemre segített,segít a helytelenül végzett gyakorlataim korrigálásában, helyes kivitelezésében. Mindenkinek csak ajánlani tudom, remek szakember!!”

Baranyiné Hoffmann Rita, Budapest
”Számomra nagyon fontos, hogy az edzés alkalmával érezzem, hogy olyankor az edzés a lényeg amit Gábor mellett teljes mértékben átélhetek mivel szívét, lelkét beleadja, így motiválva minket az edzés folytatására.”
Klemen Alexandra, 24, Budapest
“ Szeretem, hogy változatosak az edzések, így megvan az a szükséges terhelés, amitől fejlődöm, de nem erőltetem halálra magam. ”
Hankó Attila, 30, Budapest
“Jó hangulatú, változatos edzések, melyekre lustaságom ellenére is szívesen járok. Másnap rendszeresen érzem, hogy olyan izmokat mozgattam meg, melyek létezéséről korábban nem is tudtam. Nem ritka, hogy úgy térek haza, testem szinte megsemmisült, és tudom, hogy ettől tudok fejlődni. Amit magamtól nem tudnék megtenni a fejlődés érdekében, azt Gábor segítségével sikerül megtennem” 
Dusik Máté, 28, Budapest
“Andrással páros edzésekre járunk Gáborhoz. Nincs egyszerű dolga két ereje teljében lévő titánnal, de Gábor ezt is parádésan megoldja😂Az edzések alatt látványosan erősödtünk és fittebbek is lettünk, nem bántuk meg, hogy őt választottuk😁
Berkes János, 43, Budapest

“Gabe kedves, türelmes és amellett, hogy nagyon érti a dolgát, szereti is amit csinál és folyton képzi magát. Csak ajánlani tudom, nála jó kezekben leszel! 🙂

Ancsin Tina
“Az első edzésem is nagyon jó volt élveztem és tetszett. Illetve nagyon sokat tanultam azokról, hogy épen milyen izmokat mozgatuk meg és miért, mi célt szolgál és ez nekem nagyon fontos. 😊 A labdás gyakorlatok sokszor meg mosolyogtattak, nagyon jól érzem magam az edzéseken habár csak a második alkalommal vagyok ott veled, de úgy érzem hogy az az óra mindig kikapcsol és kimozdit a megszokott életemből. Ezt nagyon kőszönöm neked. 😊 Meg a tűrelmedet hozzám.
Vasárnap már sokkal jobban keltem fel az ágyból, nem szúrást éreztem a derekamnál, hanem egy kis nyomást és kőnyebben is álltam fel. A második hengerezés már sokkal kellemesebb volt és azokon a pontokon is tőbb időt ott tudtam tartani, ahol elsőnek nagyon fájt. Ezt is neked kőszönheten meg, hogy foglalkozol velem. 🙂😊
Nagyon örülők, hogy hozzád járhatok edzésre.😊
Pető Renáta, 32, Budapest
“Rengeteget fejlődtem Gábornak köszönhetően. Nagyon rugalmas edző, sok időpont közül lehet választani nála és a Mecca edzőteremben is tart órákat a 16.kerületi stúdióján kívül. Az általa adott feladatokból és az első találkozáskori felméréséből látszik, hogy folyamatosan képezi magát, nagy az anatómiai/mozgástani tudása. A vállproblémám sosem okozott gondot, amikor szóltam, hogy adott mozgástartományban a vállam hajlamos kiugrani, kitalált más feladatokat, amikkel ugyanúgy tudtuk edzeni az izmaimat, ezen felül arra is odafigyel, hogy élvezetes és változatos legyen az órája. Az edzések folyamán soha nem ugrott ki a vállam. Pár hónap után határozottan láttam a tükörben, hogy az izomzatom fejlődött, sokkal jobb lett az állóképességem, az általános közérzetem és kedvem is javult a mindennapokban. Bárkinek tudom őt ajánlani, olyannak is, aki már magasabb “fittségi szinten” van és szeretne valamilyen sportcélt elérni, akár súlyproblémával küzdőknek, akár szülés utáni visszarázódás céljából.”
Orbán Éva, Budapest

“Versenyfelkészülés miatt kerestem fel Gábort 4 hónapja. Egy régi térd sérülés miatt nem könnyítem meg a helyzetét, de nála nincsen lehetetlen. Mindig talál alternatívát személyre szabva 1-1 feladat megoldásra. Amióta hozzá járok nem csak a fájdalmaim szűntek meg, de erősebb lettem, jobb az állóképességem, fogytam, formálódtam és már futni is tudok. (Az utóbbi kisebb orvosi csoda)
Mindenkinek ajánlom aki egy nagyszerű, alapos, türelmes, hatalmas tudással rendelkező személyi edzőt keres akinek a kliensei az elsők.”

Grécziné Kuhár Katalin, Budapest

“Borzasztóan fàjt a lábam, nem tudtam èjszakánkènt aludni a fájdal