ONLINE EDZÉS, SZEMÉLYI EDZÉS HATÉKONYSÁGÁVAL

“A magyar férfiak 71, a magyar nők 76 százaléka gyakorlatilag sosem végez sporttevékenységet.” – Eurobarometer

Már nem az a kérdés szükség van-e az online edzésre, hanem, hogy kivel érdemes elkezdeni.

Annak érdekében, hogy személyes jelenlét nélkül is olyan hatékony és színvonalú segítséget nyújtsak, nem csupán edzéstervet, hanem exkluzív oktató videókat is biztosítok számodra, amikkel nem csak megcsinálod a kapott feladatokat, de meg is érted miért csinálod, mi célt szolgálnak és hogyan alkalmazhatod ezeket a hatékonyság és prevenció maximalizálására.

Bármilyen célod is legyen én segíthetek megvalósítani, hiszen a mögöttem álló sok éves sportmúltnak (több száz különböző verseny, számtalan megmászott akadály, futás, kúszás, mászás, úszás, tekerés, hidegben, forróságban, éjjel és nappal) magas fokú végzettségeimnek (Medical Fitnesz Szakértő, Sportrehabilitációs tréner & Pre-post Natal Tréner) és tudásomnak köszönhetően az általános ismereteken felül speciális tudásanyag és tapasztalat birtokában vagyok. Hozzám cukorbetegséggel, hormonális betegségekkel pl.: PCOS, daganatos megbetegedéssel, túlsúllyal, magas vérnyomással, asztmával, szívbetegséggel is fordulhattok! Idehaza elsők között végeztem el Magyarország első Medical Exercise Specialist elit képzését, így meglévő betegséged és problémáid figyelembevételével szabom személyre programodat.

SpartanGabe Fitnesz App

4490ft/hó-tól
 • Magyar nyelvű app
 • Teljes kezdő és haladó edzésprogramok
 • Oktató videók cikkkeknek és kezdőknek
 • Videók és cikkek a táplálkozásról
 • Videók és cikkek váll, térd, boka, hát, alkar, stb. panaszokra
 • Gyakorlat videók és leírások a helyes végrehajtásokról
 • Oktató videók a prevenciós technikákról (lazítások, nyújtások, mobilizáció)
 • Támogató közösség
 • Változatos receptek
 • Konditermi és otthoni edzések
 • Folyamatosan úabb tartalmak!

Külön megvásárolható csomagok

Lépj velem kapcsolatba WhatsApp-on!

Kiemelt fontosságú a meglévő tartáshibák felismerése és javítása. A velem való kapcsolat során ezeket a hibákat is figyelembe veszem, hiszen az edzés közben ezek panaszt okozhatnak vagy gátolhatnak a feladat végrehajtásában. Az évek alatt kialakult görbe hátat, befelé eső bokát, előre menő nyakat vagy emelkedő sarkat vissza kell vinni egy egészségesebb állapotba, mert ezek nem csak az edzések során jelentenek gátat, hanem a mindennapi életben is nagyban hozzájárulnak a panaszokhoz, általános közérzetünkhöz. A videón egyik kliensem látható, ő a szerencsés kivételek közé tartozik, akinek már egyetlen alkalom velem elég volt, hogy nagymértékű sarokemelkedése látványosan javuljon. Természetesen az eredmények nem mindenkinek jönnek ilyen hamar, de mindenkinek jönnek előbb-utóbb!