PRIVÁT EDZŐTEREM

  • Feszélyez egy zsúfolt konditerem?

  • Szükséged lenne egy profi segítségére?

  • Zavar, hogy mások megbámulnak?

Akkor számodra tökéletes megoldás a privát edzőterem!

A XVI. kerületi békés kertváros szívében berendezett studiomban nyugodt környezetben, szakértő vigyázó szemei mellett hozhatod ki magadból a maximumot, válhatsz egészségesebbé, léphetsz a formásabb/vonzó külsőhöz vezető útra. Igazából nálam ez mind együtt jár és még konditermi bérletet sem kell fizetned!

Azok számára, akik rendszeres részéve teszik a testmozgást az életükben garantálhatom, hogy az életük minden területén pozitív változást fognak tapasztalni, hosszú távon pedig felbecsülhetetlen lesz az egészségük számára.

Egy magasan képzett, tapasztalt személyi edzővel gyorsabban lehet eredményeket elérni, hiszen megtanít új mozgásformákra, a helyes kivitelezésekre, segít a megfelelő táplálkozás kialakításában és motivál, hogy kihozd magadból a maximumot. Ha változtatni szeretnél az életformádon, adj egy esélyt magadnak, hiszen ha elégedett vagy a külsőddel, sokkal boldogabb életed lehet! Bármilyen célod is legyen én segíthetek megvalósítani, hiszen a mögöttem álló sok éves sportmúltnak, magas fokú végzettségeimnek (Medical Fitnesz Szakértő, Sportrehabilitációs tréner & Pre-post Natal Tréner) és tudásomnak köszönhetően az általános ismereteken felül speciális tudásanyag és tapasztalat bírtokában vagyok. Hozzám cukorbetegséggel, hormonális betegségekkel pl.: PCOS, daganatos megbetegedéssel, túlsúllyal, magas vérnyomással, asztmával, szívbetegséggel is fordulhattok!). Jelenleg is képzem magam hazai és külföldi képzéseken, idehaza elsők között végeztem el Magyarország első Medical Exercise Specialist elit képzését.

Eddz a studiomban és spórold meg a konditerem bérlet árát!